Μερικοί σημαιοφόροι και παραστάτες που φοιτούν στο Φροντιστήριο Ροπή.

 

Σε μας θα βρείτε:
α) Ολιγομελή τμήματα επιλέκτων
β) Συχνά υποχρεωτικά διαγωνίσματα εκτός ωρών διδασκαλίας.
γ) Ανάλυση σε βάθος και των πιο δύσκολων εννοιών, έτσι ώστε διαθέτοντας τον λιγότερο δυνατό χρόνο να γίνεστε γνώστες αυτών.
δ) Άριστο διδακτικό προσωπικό
ε) Δωρεάν συγγράμματα και βιβλία
στ) Ειλικρινή ενημέρωση των γονιών σας συχνά για την πορεία σας. Η μεγαλύτερη και η πιο έγκυρη απόδειξη των όσων λέμε είναι η ίδια η επιτυχία των μαθητών μας στα Α.Ε.Ι.

Σε σένα μαθητή που τώρα μπαίνεις στο λύκειο, σου τονίζουμε πως η Α' Λυκείου είναι καθοριστική για την εξέλιξή σου και την επιτυχία σου στα Α.Ε.Ι, σύμφωνα με το νέο σύστημα που θα ισχύει από φέτος. Σε μας θα βρεις την καθοδήγηση, την ασφάλεια, τα θεμέλια και την απαραίτητη υποδομή για τη σίγουρη πορεία σου προς το πανεπιστήμιο.
Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην Β' Λυκείου. Γιατι βάσει του συστήματος που ισχύει γίνεται διαχωρισμός σε κατευθύνσεις και η ύλη που διδάσκεται είναι απαραίτητη είτε ως υποδομή είτε αυτούσια για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις της Γ' Λυκείου. Η κατανόηση και η εμπέδωση της ύλης αυτής , ουσιαστικά εισάγει τους μαθητές στον προθάλαμο της επιτυχίας. Γι'αυτό και η επιλογή και προετοιμασία των καλών μαθητών πρέπει να είναι σωστή, εγγυημένη και χωρίς πειραματισμούς.

Για τους μαθητές της Γ' Λυκείου έχουμε οργανώσει γκρούπ για όλα τα επιστημονικά πεδία. Στην προσπάθεία σας θα σας βοηθήσουν οι έμπειροι και εκλεκτοί καθηγητές μας, το εντατικό πρόγραμμα σπουδών που έχουμε οργανώσει και το επιλεγμένο συγγραφικό έργο μας.
Η βαθμολογία των Πανελλαδικών της Γ' λυκείου είναι πρακτικά ο μοναδικός παράγοντας από τον οποίο εξαρτάται η εισαγωγή στα Α.Ε.Ι.
Στo φροντιστήριo ¨ΡΟΠΗ¨ δεν βρίσκεις αποτυχόντα στα Α.Ε.Ι.
Γι' αυτό όταν λέμε ότι έχουμε 100% επιτυχία είναι πραγματικότητα.

Το υψηλό επίπεδο διδασκαλίας, η ποιότητα των μαθητών που φοιτούν και η μεγάλη προσπάθεια που απαιτείται για την αποδοτική παρακολούθηση των μαθητών στο φροντιστήριό μας απευθύνεται μόνο σε καλούς και υπεύθυνους μαθητές, που έχουν σαν στόχο τις ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ. Γι'αυτό θα είναι μεγάλη ευτυχία για μας, όταν με τη δική μας συμπαράσταση και προτροπή και το δικό σας αγώνα, ακολουθήσει η επιτυχία σας.

Χειμερινά και Θερινά γκρούπ επιλέκτων.Τα θερινά γκρούπ ξεκινούν απο 20-21 Ιουνίου και ολοκληρώνονται τέλος Ιουλίου.
ΟΙ εγγραφές στα θερινά γκρούπ ξεκινούν αρχές Μαρτίου καθημερινά και ολοκληρώνονται με την κάλυψη των θέσεων. Τα χειμερινά γκρούπ ξεκινούν αρχές της σχολικής περιόδου. Οι εγγραφές στα χειμερινά γκρούπ ξεκινούν αρχές Απριλίου.

 

Για τους άλλους υπάρχουν ποσοστά επιτυχίας,για μας υπάρχει η απόλυτη επιτυχία

Φροντιστήρια Ροπή - Copyright © 2016. All Rights Reserved.